Over Boberwt

Autobiografie of iets dergelijks

Mijn naam is Bob Staalman, geboren (1983) en getogen in Den Helder. Ik ben de trotse vader van Maud (2012) en Pim (2014).

Na de MAVO heb ik bij het ROC Kop van Noord-Holland in Den Helder de MBO-opleiding Boekhouden behaald. Vervolgens heb ik bij InHolland in Alkmaar de HBO-opleiding Commerciële Economie behaald en ben ik tijdens de opleiding gestart met ondernemen.

Als je mijn opleidingen achter elkaar ziet staan, heeft dit niet veel te maken met expressie en creativiteit. Creativiteit is bij mij begonnen met portrettekenen en met het bouwen van zelf verzonnen LEGO creaties. Uiteindelijk is dit uitgegroeid naar interactieve PowerPoints en vervolgens drukwerk, huisstijlen en websites.

In mijn vrije tijd fiets ik graag op de mountainbike door de duinen en over het strand, of pak ik mijn tijdritfiets en zoek ik een lange rechte weg op. Ook vlieg ik met mijn zelf gebouwde drones, races samen met andere dronefanaten.

De laatste tijd verdiep ik me in de programmeertaal Python, 3D-printen, fotografie en het opnieuw oppakken van mijn oude hobby tekenen.

Wat opdrachtgevers over mij zeggen

Bram Eekhout

Continuous Improvement Specialist

Bob heeft voor ons onze bedrijfswebsite gemaakt, en ons daarnaast geadviseerd over aanverwante zaken zoals internet marketing en de opmaak van promotiefolders. Ik heb mijn contact met Bob hierover altijd als zeer plezierig ervaren. Hij is pro-actief, geeft helder advies en komt zijn beloftes altijd na. Daarnaast heeft Bob zich helemaal ingeleefd in onze bedrijfsfilosofie zodat hij onze eigen ideeën optimaal kon visualiseren via onze website. Bovendien kunnen wij dankzij het door hemzelf ontworpen CMS op een makkelijke manier onze website beheren; erg gebruiksvriendelijk en afgestemd op onze wensen. De samenwerking met Bob is ons dan ook zeer goed bevallen.

Daniel Vos

Fotograaf

Als startend ondernemer was ik opzoek naar iemand die mij goed op de kaart (in dit geval internet) kon zetten. De contacten waren snel gelegd en liepen soepel. Na een brainstormsessie met mijn wensen, is Bob vrij snel aan de slag gegaan om mijn ideeën te vertalen naar een werkende website. Inmiddels begint mijn bedrijf goed te groeien, en dat is niet alleen dankzij een prima mond tot mond reclame, maar ook zeker dankzij de website. De service en de prijs/ kwaliteit is uitstekend. Als er kleine aanpassingen gedaan moeten worden, is dat voor 95% direct dezelfde dag nog gedaan. Bob weet waar hij over praat en luistert zeker naar de wensen, daardoor is er heel veel mogelijk.

Daniel Roos

Singer-songwriter, Componist, Producer & Theatermaker

Bob heeft de vormgeving en opmaak van de lay-out voor m'n nieuwe cd "Catching Waves" gedaan. Dankzij zijn creatief denken en oog voor detail ziet het er strak en netjes uit, overzichtelijk en in een herkenbare stijl. Bob heeft kennis van zaken en is zeer toegewijd en oplossingsgericht. Bovendien een uitermate prettig en betrouwbaar persoon!

Martijn Stroet

Sales & Marketing Manager

Ik ken Bob van de tijd dat we HBO Commerciele Economie deden. Bob was toen al bezig met het opzetten van zijn eigen onderneming. Nu een aantal jaar later heb ik Bob benaderd voor het bouwen van de JCI Challenge website. Ik ben tevreden over het eindresultaat en ook de manier van communiceren van begin tot eind. Bob heeft goede ideeën, maar luistert ook echt naar de wens van "de klant".