websites met passie

Websites bouwen

Websites, kijk op Google Maps en waarschijnlijk vind je binnen een vierkante kilometer meerdere bedrijven die jouw nieuwe website kunnen maken. Voor wie of waarvoor kies je dan? De scherpste prijs? De technologisch beste aanbieding? Het grootste fullservice reclame bureau met zowel veel mensen en veel ervaring? Je slimme nichtje? Of voor iemand waarmee je een goede klik hebt?

Passie en jou verder helpen

Eerlijk gezegd is er geen foute keuze. Wanneer je echter voor mij kiest, kies je voor eerlijkheid, direct contact en de drive om jou te willen helpen bij jouw vraagstukken en jouw passie. Met name de passie vind ik belangrijk, want ik vind het heerlijk om te worden meegezogen in andermans idee├źn en in jouw wereld. Dit vertaalt zich uiteindelijk ook naar een veel beter eindresultaat. Eigenlijk kun je stellen dat jouw passie mijn energie is; synergie!

Mijn website portfolio

Sinds 2006 heb ik voor verschillende bedrijven, scholen, verenigingen en stichtingen minstens net zo verschillende websites gemaakt. De teller is inmiddels ruim de honderd websites gepasseerd en er zijn op dit moment vier websites live. Deze staan hieronder met link naar de website weergegeven, op deze manier heb je direct een indruk van mijn kunnen.

 1. Toneelvereniging Ons Eigen Kring (OEK)
 2. Daniel Vos Fotografie
 3. Fa. A. Sneekes & Zn.
 4. Ruud Robert Consultancy

Wat komt er bij een website kijken

Misschien heb je al wat termen over websites en waar je op moet letten voorbij horen komen in je omgeving. Persoonlijk wil ik jou en/of je organisatie zoveel mogelijk ontzorgen, denk hierbij aan:

 • registreren van domeinnaam of -namen
 • instellen van de webhosting
 • website maken met behulp van HTML5 en CSS3
 • website geschikt maken voor mobiele apparaten
 • SSL-certificaat registreren en instellen
 • e-mailadressen via Google Apps of Office360
 • ongelimiteerde vraag me alles service

Wat ook heel belangrijk is, is het schrijven van teksten en het regelmatig plaatsen van nieuwsberichten op de website. Hier wordt vaak heel makkelijk over gedacht, maar in de praktijk merk ik dat veel mensen hier erg mee worstelen. Alle passie die in je zit vertalen naar een kort, pakkend en uniek stukje tekst is oprecht moeilijker dan dat het lijkt. Zeker op langere termijn merk ik dat het plaatsen van nieuwsberichten steeds verder naar de achtergrond verdwijnt.

Daarom bedenken we samen de contentstrategie voor de website en de eventuele social media. Wat voor teksten moeten er komen, wie gaat ze schrijven en met welke regelmaat moeten er (nieuws)berichten geplaatst worden.

Passie en verdiensten

Ja! Ik wil je helpen! Nee, dat doe ik niet voor niets. Maar omdat ik graag mijn brood verdien met dingen doen die ik leuk vind. Zo ook het maken van websites en het helpen ontwikkelen van jouw idee, product of dienst.

Weet je precies wat je wilt qua website? Laat het me weten, dan maak ik een offerte op maat, maar lees wel eerst mijn onderstaande voorwaarden. Weet je niet wat je wilt? Bel me dan eens vrijblijvend op om te brainstormen en oplossingen te bedenken!

Voorwaarden

Ik werk heel graag samen met mensen die net als ik passie voor hun product en/of dienst hebben. Maar door heel Nederland te moeten toeren om een kennismaking te hebben, dat zie ik niet zitten. Graag kom ik al fietsend bij je langs, daarom is het handig als je in de regio Alkmaar en Heerhugowaard woont en of werkt. Eigenlijk is heel Noord-Holland in feite ‘toegestaan’, op deze manier fiets ik alle Tony’s chocolade er een beetje af.

Herken je jezelf en/of je organisatie in de bovenstaande voorwaarden? Bel me of stuur me een e-mail om een kennismaking te plannen. Tijdens dit gesprek schrijf ik al je wensen op, denk ik met je mee in oplossingen en werken we aan hoe de website en de strategie er uit zouden moeten zien.