Website ontwerpen en bouwen

Uniek, responsive en zoekmachine vriendelijk

De website die ik voor jou ga maken is uniek! Aan de hand van jouw wensen en huisstijl maak ik een digitaal ontwerp (afbeelding, moodboard). Zo zie je direct welke sfeer jouw nieuwe website uitstraalt. Keur je het ontwerp goed? Dan begint het daadwerkelijke bouwen van de website met HTML, CSS, JavaScript, PHP en MySQL.

Gelijkertijd maak en lever jij de webteksten en foto's aan. Deze loop ik na en ik maak aanpassingen voor een betere zoekmachine indexering. Vervolgens zet ik de teksten en afbeeldingen op de website.

Webmaster versus content management system

Wanneer je een website bouwt is de eerste keuze of je een statische - of dynamische website maakt. Op een statische website wordt informatie niet tot nauwelijks aangepast. Zijn er aanpassingen nodig, dan wordt dit verzorgd door een webmaster.

Bij een dynamische website is de content altijd in beweging en wordt er steeds nieuwe informatie aan de website toegevoegd via een content management system. Na inloggen kun je via het CMS webpagina's maken, wijzigen, verwijderen en plaatsen in de navigatie. Voor een CMS zijn tal van modules beschikbaar of te ontwikkelen voor extra functionaliteiten. Bekende CMS-en zijn Wordpress, Joomla, Drupal en Magento. Deze website werkt op mijn zelf ontwikkelde CMS.

Website gaat live

Altijd een leuke gebeurtenis, de livegang van een nieuwe website! De teksten zijn geplaatst, de website is getest, jouw online thuisbasis is gereed voor de ontvangst van duizenden bezoekers van over de hele wereld. Vanaf nu bekijk je via Google Analytics wat deze bezoekers op je website doen. Aan de hand van deze gegevens kun je de website aanpassen om je doelen te bereiken. Komen er alsnog bugs tevoorschijn, dan worden deze natuurlijk opgelost.

In bijna alle gevallen willen opdrachtgevers nieuwe websites het liefst gisteren al klaar hebben. Wat echter altijd onderschat wordt is het schrijven van goede webteksten. Vaak worden websites later opgeleverd vanwege het ontbreken van deze webteksten. Ben jij in de markt voor een nieuwe website? Zorg ervoor dat je voor jezelf duidelijk hebt, welke informatie jij aan je toekomstige websitebezoekers wilt tonen.

Statische website

Online visitekaartje

Vijf pagina's
Startpagina
Dienstenpagina
Nader in te vullen pagina
Over ons pagina
Contactpagina + contactformulier

Realisatie
Vanaf € 1000,- exclusief BTW

Exclusief huisstijl- en logo-ontwerp
Exclusief teksten schrijven, inclusief 1x teksten plaatsen
Exclusief domeinnaam, hosting en fotografie
Exclusief beheer en onderhoud
Meer pagina's i.o. tegen meerprijs

Dynamische website

Zelf je website indelen en beheren

Website met Boberwt CMS
Onbeperkt zelf pagina's maken en indelen
Pagina's met bannerpresentaties
Nieuwsberichten plaatsen
Afbeeldingen uploaden
Contactformulier

Realisatie
Vanaf € 1500,- exclusief BTW

Exclusief huisstijl- en logo-ontwerp
Exclusief teksten schrijven, inclusief 1x teksten plaatsen
Exclusief domeinnaam, hosting en fotografie
Exclusief beheer en onderhoud
Alleen mogelijk met i.c.m. afname hosting