Nieuw logo en visitekaartjes voor ISC

ISC staat voor Infinity Security Consulting

Via Giovanni van It's Risky kreeg ik te horen dat Owain van ISC op zoek was naar een ontwerper die voor hem een logo en visitekaartjes kon maken. Na contact te hebben gehad met Owain heb ik voor mezelf op papier een aantal schetsen gemaakt. Hieruit ontstond een eerste digitale opzet. Na de feedback ontvangen te hebben, ben ik begonnen met een definitief voorstel. Eigenlijk zag dat voorstel er al uit zoals de afbeelding op deze pagina.

Zo'n logo is natuurlijk leuk, maar wat staat er of betekend het eigenlijk? De letter C staat samen met het oneidigheidsteken voor de continue stroom van informatie die door de consultant(s) gefilterd, gestroomlijnd en beveiligd word(en). Doordat het logo begint met de letter I van Infinity, en omdat het eindigd met het symbool voor de oneindigheid, is deze combinatie op zichzelf ook een oneidige herhaling geworden.

Na het definitief maken van het logo bij Owain op kantoor, zijn we samen begonnen met de opzet van het visitekaartje. Deze was in de basis snel in elkaar gezet en achter mijn werkplek thuis, heb ik het kaartje definitief gemaakt en besteld bij Drukwerkdeal. Vooralsnog heb ik ze nog niet in het echt gezien, maar Owain is er hartstikke blij mee en daarom ik dus ook! Logischerwijs kan ik nu dus nog geen mooie foto van het kaartje laten zien!

Wist je dat ik mijn drukwerk al een aantal jaar opmaak in de software suite Affinity van Serif? Dit bevalt prima en heeft (in tegenstelling tot Adobe) geen abonnementstructuur, kortom ook een stuk vriendelijker voor je portemonnee.