De eerste paal komt er voor ons aan in Broekhorn Heerhugowaard

Eindelijk is het zover. Kavelpaaltjes zijn uitgezet, leidingen zijn gelegd en ergens in de komende paar weken zal de eerste paal van ons nieuwe huis de grond in gaan. Er is door ons al aardig wat uitgedacht qua indelingen en voor de keuken hebben we al getekend. We zijn dus aardig op weg richting ons nieuwe huis in Broekhorn Rietland te Heerhugowaard. Dat wil ik delen met een video!

Delen?

Jazeker, door het regelmatig schrijven en het plaatsen van foto- en (zoals gezegd) videomateriaal. Zo ben ik gisteren met Dorien, Maud en Pim op de bouwplaats geweest. Ik wilde een simpel filmpje maken zodat ik aan het einde van de rit een videoverslag van de hele bouwperiode heb.

Eenmaal aangekomen werd ik blij verrast door een aantal luid klinkende RC dune buggy’s. Zo heb ik mijn eerste achtervolgingen kunnen maken door de toekomstige huizen en straten van onze nieuwe buurt genaamd Broekhorn.

Perfect weer

Het weer was echt fenomenaal, een mooi blauwe lucht met hier en daar wat sluimer bewolking. Achteraf gezien was het zelfs de warmste februari dag ooit gemeten! Maud en Pim konden ook erg genieten van zowel de RC auto’s en het graven in het zand. Het vooruitzicht van de komende speeltuintocht door Broekhorn zal ook zeker geholpen hebben!


Maud en Pim graven rond in onze kavel in Broekhorn.

Reminder; “Huis te koop!”

Ons huidige huis in Alkmaar is nog niet te koop, maar komt dit uiteindelijk wel. Wil je op voorhand op de hoogte gehouden worden, of het misschien zelfs al wel kopen? Laat het me weten!