Hallo wereld 2.0!

Al meerdere jaren wil ik een blog. Gewoon een mooi, strak en simpel blog voor leuke verhalen, reviews van gadgets en nerdy dingen, tutorials over van alles en hier en daar een verdwaald recept. Als ik een website of vormgeving voor een opdrachtgever maak, zie ik deze eigenlijk altijd vrijwel meteen voor me. Dit inclusief alle functionaliteit, uitbreidingen in de toekomst en een volledig kostenplaatje met projectplanning.

Hoeveel ontwerpen kun je hebben?

Hoe kan het nu, dat ik na al die jaren nog steeds dat simpele, strakke en mooie blog niet heb gemaakt? Aan tijd ligt het niet, ook niet aan inspiratie of eventuele hoge kosten (ik maak het immers zelf, in mijn eigen tijd). Inmiddels heb ik op mijn harde schijf circa 25 ontwerpen voor een blog. Maar nee, de juiste zit er nog steeds niet tussen. Zou ik te precies zijn?

Keer op keer begin ik met volle moed aan een ontwerp voor mijn blog en iedere keer strand het. Daarom! Behold! Ik probeer het eens andersom! Ik begin bij de inhoud en ga gewoon doen wat ik wil: Schrijven! En hopelijk vouwt de vormgeving zich ergens in de toekomst als een warme deken om de inhoud heen.